Opening

"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab & ketinggian ilmu seseorang. Bukan terletak pada wajah & pakaiannya"

JUALAN PMC


PROMOSI PURE MARINE COLLAGEN SEPANJANG BULAN MAC 2013!


Pure Marine Collagen Gred AAA (Ungu)

Harga Promosi RM 16 per pek/100 gram setiap pekPure Marine Collagen Gred AA (Kuning)

Harga Promosi RM 14 per pek/100 gram setiap pek

WARNA RUMPAI LAUT KERING / PURE MARINE COLLAGEN

Warna memang memainkan peranan penting untuk rumpai laut ini.

* Warna CERAH bermaksud kualiti & jumlah gizi berada pada tahap sederhana serta tinggi kandungan air.

* Warna GELAP seperti Ungu memiliki potensi tinggi dalam dunia perubatan & kosmetik. Melanin warnanya diselaputi sejumlah besar protein, vitamin & zat galian yang amat tinggi serta kandungan air yang besar.


Kajian terperinci yang telah dijalankan oleh banyak pihak menunjukkan bahawa sayur- sayuran yang mempunyai warna terang seperti JINGGA & UNGU ~ kubis ungu, terung,anggur,bawang.turnip,keladi & sebagainya memiliki kandungan vitamin & zat galian lebih tinggi daripada sayur-sayuran berwarna hijau & putih.

Rumpai Laut Ungu memiliki kuasa anti penuaan & antioksida tertinggi dari semua jenis sayuran berwarna ungu lain.

PERBEZAAN KANDUNGAN PURE MARINE COLLAGEN (PMC) MENGIKUT GRED

Gred yang popular untuk PMC ini dipasaran adalah GRED AAA iaitu yang berwarna Ungu (Purple) yang terkenal dengan khasiat maksima untuk kesihatan & kecantikan.


GRED AA (Putih / Keemasan / Kekuningan)

Kandungan khasiat juga kolagen mentah yang terdapat pada rumpai laut jenis ini sangat baik khasnya bagi menjaga kesihatan kulit manusia serta menambah nilai kecantikan pengguna.

GRED AAA (Ungu / Purple)

Kandungan zat galian dalam rumpai laut kering jenis ini amat bermanfaat untuk kesihatan dalam membasmi bakteria, masalah sistem saraf & kegagalan fungsi organ. Penyakit-penyakit kronik seperti sakit jantung, gout, strok & seumpamanya. Kesan tindakbalas terhadap tubuh badan & kulit adalah 3 kali ganda lebih pantas berbanding rumpai laut berwarna putih/kuning.

GRED AA (KUNING)

GRED AAA (UNGU)

Dapatkan kolagen anda hari ini dengan harga promosi yang sangat berpatutan. 1001 khasiat & manfaat kesihatan untuk tubuh badan anda!


Hubungi Norakmala 013-8192245 (Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia) ATAU email kepada akma_90@yahoo.com untuk pertanyaan mahupun tempahan.

TERIMA KASIH.

No comments:

Post a Comment

EmilyTheStranger