Opening

"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab & ketinggian ilmu seseorang. Bukan terletak pada wajah & pakaiannya"

Friday, 28 December 2012

Lepaking.Eating.Staying.



Moshi m0shi.. ^.^
Salam Jumaat Nan Indah..

Aku mau ucap thanx so much dekat Kak Basita & Abg Isma coz blanja kitorang (aku & Raihan) td0 kat Samudera Court Hotel & makan² kat Kuching. Hee
Memang besh la sangat² coz fevret aku makan² kan :D

Macam² yang aku makan sampai kan adik & cuzen kak Basita pun terkejut tengok.. Kenapa? X percaya ea? Haha

Inilah antara makanan yang aku makan masa stay out. Rasanya ada lagi. Tapi aku lupa ambik gambar la :p



Nasi Goreng Kampung


Hot & Spicy Chicken Rice


Cheese Cake


No comments:

Post a Comment

EmilyTheStranger