Opening

"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab & ketinggian ilmu seseorang. Bukan terletak pada wajah & pakaiannya"

Monday, 31 December 2012

End Of The Year

 Moshi mOshi.. ^.^

Tinggal sikit jam saja lagi kita akan melangkah ke Tahun Baru 2013..
Aku harap segala kepahitan, kegembiraan, kesedihan, kelukaan, kesakitan yang aku alami pada tahun 2012 akan berakhir dengan jayanya. Hehe.. Mudah-mudahan impian aku, azam aku pada tahun 2012 yang belum tercapai akan tercapai pada tahun 2013 ini. InsyaAllah ;)

Mudah-Mudahan aku akan terus sukses dalam kehidupan yang aku belum pasti arah perjalanannya.

Aku Mau Pulanggggg =_=

Good Bye 2012! Welcome 2013! Happy New Year 2013!

Friday, 28 December 2012

Lepaking.Eating.Staying.



Moshi m0shi.. ^.^
Salam Jumaat Nan Indah..

Aku mau ucap thanx so much dekat Kak Basita & Abg Isma coz blanja kitorang (aku & Raihan) td0 kat Samudera Court Hotel & makan² kat Kuching. Hee
Memang besh la sangat² coz fevret aku makan² kan :D

Macam² yang aku makan sampai kan adik & cuzen kak Basita pun terkejut tengok.. Kenapa? X percaya ea? Haha

Inilah antara makanan yang aku makan masa stay out. Rasanya ada lagi. Tapi aku lupa ambik gambar la :p



Nasi Goreng Kampung


Hot & Spicy Chicken Rice


Cheese Cake


Sunday, 2 December 2012

Istanbul Aku Datang!


Moshi m0shi.. ^.^

Hahh..Entry kali ni aku mau cerita pasal Istanbul Aku Datang! Yes! Aku dah tengok cerita ni. Syukran to my sister for buying me this movie! Best giler.. Tambahan plak ada Beto Kusyairy aku tu.. Haha.. Hero Malaya Ku.. :D





Cerita ni mengisahkan tentang Dian (lakonan Lisa) yang sanggup datang ke Istanbul semata-mata untuk mendapat lamaran daripada Azad (lakonan Tomok). Namun, pelbagai halangan yang dihadapi olehnya ketika berada di Istanbul. Pada saat itulah Dian berkenalan dengan Beto Kusyairy yang mana Beto merupakan "Housemate" Dian di rumah yang baru saja di sewanya.









Tonton sendiri cerita ni & anda pasti terhiburrr ^_^




EmilyTheStranger