Opening

"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab & ketinggian ilmu seseorang. Bukan terletak pada wajah & pakaiannya"

Sunday, 2 October 2011

Newly Wed :)

Moshi m0shi.. ^.^

Okay, 1st entry aku ni, aku mau cerita pasal Majlis Perkahwinan abangku. 
Yang kawin ni abangku yang nombor 3. Tinggal abang sulungku jak la yang belum kawen ni.. -_-‘’

Abangku ni kawin dengan kawan 1 sekolah aku dulu. Nda sangka kan, pusing² 1 Sabah (kunun), akhirnya kawin dengan abangku jugak. Haha.. Funny =)
Ok ni ada gambar diorang yang aku suda pilih² untuk dikasi show gitu.. :D



Berseri-seri muka Raja Sehari ni kan.
Biasa la.. aty tengah bunga²…apa orang cakap tuu..DALAM HATI ADA TAMAN .. ^_^




Yang ni pulak krew² yang membantu (konon laa..hehe) kelancaran Majlis Perkahwinan abangku tu..Yang sebelah kiri bahagian atas tu kakakku, bawahnya makcik bongsuku (sebelah mak),aku panggil dia Umi..
Yang sebelah kanan pulak,yg dekat atas tu kakak iparku(tapi muda setahun dari aku..hehe), wife kepada abangku yang nombor 2..yang berselendang kuning ni plak kazenku..yang memang muda dari aku laa… :p










Yang ni plak family²ku..yang dekat atas tu, makcik bongsuku dengan suaminya(pakcik aku laa kan..hehe).. yang baju merah aty tu, kakak iparku dengan abangku..yang atas sebelah kanan tu makcik & pakcik(adik mak aku)…yang dekat bawah ni makcik² aku & kakak aku serta kazen aku :)





Pic makku, nenekku & makcik2ku..




Eh²..dalam syok² bergambar ni, gambar aku jak nda da.. haha..
Ini sebab aku nda da masa Majlis Perkahwinan abangku..hehe Jgn Marah haaa :)



Akhir kata.:.
#Selamat Pengantin Baru Buat Abangku Alfian Sanusi..
#Semoga ikatan yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat..

EmilyTheStranger